Pepparkakor pepparkakor

Idag har vi haft julpyssel här på Rådstugugatan. Båda mina systrar och min kusin var här. Till barnens enorma glädje. Vi har gjort ett pepparkakshus och bakat pepparkakor. Väldigt mysigt, även om det också är lite som att drabbas av en tornado att försöka göra saker med en fyraåring och en 1,5-åring. Lova var hård på pepparkakorna, en riktig liten tjuv faktiskt. 
 
 
 
 
Det flyttade in en liten nisse hos oss den 1 december. Han sover på dagarna och är vaken på nätterna, så vi har inte träffats, men han lämnar små brev till oss varje morgon med olika uppdrag. Björn tycker att det är väldigt spännande. Och idag hade Nisse bett att vi skulle baka en pepparkaka och lägga på hans kälke. Sagt och gjort. Vi kom överens om att baka en liten pepparkaka till Nisse. Men Björn bakade inte en, han bakade TJUGOen :) Det blev en hel liten hög utanför Nisses dörr. Men sen upptäckte Lova dem så nu har vi gömt undan dem och ska lägga tillbaka dem ikväll istället. 
 
 
 
 
Tänk att det bara är tre dagar kvar till jul. Jag har varit ledig hela veckan men det är inte svårt att fylla dagarna, uj uj. 
 
Jag torkade förresten apelsiner igår, helt perfekt juligt och enkelt pyssel. Försöker återkomma ikväll med ett inlägg om det. Ha en fin midvinterfredag!
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentarer :

#1: Sarah

Vad roligt och mysigt att julbaka :)

Svar: Ja eller hur! :)
Alexandra

skriven

Kommentera inlägget här :