Ett sånt där terapeutiskt inlägg

Godmorgon! 

Vi skulle till parken och leka med Björns kompis idag. Vi kan kalla henne Maja. (Ja hon heter så) Maja blev sjuk och fick ställa in imorse. Mamman fick panik över helt oplanerad dag. Tog fram pyssel som björn fått i födelsedagspresent. 


Gick bra tills Björn drog av en kork så ordentligt att glaset m magmedicin gick i golvet. Med ett kras. Glassplitter överallt. Mamman mycket mycket trött. Björnen ledsen. Mamman sur. Tryckt stämning för en stund innan mamman inser att hon ju faktiskt är vuxen och inte kan sura på en treåring utan bara måste försöka få bort allt glas från golvet. 


Björnstackaren får sitta stilla jättelänge. Mamman dammsuger och dammsuger och ältar sitt livs besvärligt. Söker tröst via sms hos kompis som är på jobbet. Vi kan kalla henne Therese. (Ja hon heter också så, jag verkar inte riktigt ha hajat hela det här "vi kan kalla henne"-konceptet) Kompis kontrar med bild på chokladpraliner hon precis ska äta. Tack. 


Mamman skurar golvet. 


Björnen börjar knorra. Mamman tänker att lite skärmtid har ju ingen dött av. Lova vaknar. Mamman ser det som ett tecken från ovan att björnen måste titta lite på tv nu om lova måste amma. 


Så nu tittar vi på Robin Hood för hundraelfte gången den här veckan och ammar lite för tretusenfjortonde gången den här veckan. Det känns som att klockan är 21.00 och den är inte ens tio. 


Vad gör ni den här fredagsförmiddagen då? :)