Julbubblan

Imorgon börjar jag jobba igen. Jobbandet som princip har jag verkligen ingenting emot, jag har haft en lång ledighet och ser faktiskt fram emot att komma igång igen. Det är roligt att jobba!
 
Vad jag däremot känner mig väldigt skeptisk till är att julen lider mot sitt slut. Jag har alltid varit en julfantast, men för några år sedan brukade jag tröttna tvärt vid nyår. Då ville jag få ut allt det röda och alla tomtar och istället ha vintervitt överallt. Men nu börjar jag känna av en svängning i mitt beteende. Här sitter jag, på Trettondedag jul, och är inte alls trött på julen. Alls. 
 
Inser att jag inte heller har bloggat något om vår julafton, så här kommer några bilder i alla fall. Första julen i huset <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår gran är helt fantastisk. Den har knappt barrat ett barr, och den är så fin! Jag älskar allt pynt överallt, tomtar och röda gardiner, röda kulljusstakar och adventsstjärnor. Jag vill bara vara kvar i julbubblan länge till. 
 
Men vi får väl se, jag inser nu att vi inte kommit ihåg att vattna den stackars granen på många dagar, så det kanske ändå blir en julgransplundring fortare än jag tror. 
 
Men än så länge står den så grön och grann i stugan, och jag inser att jag måste lägga mig snart för det är ju för sjutton arbetsdag imorgon.
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook:  Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentera inlägget här :