Sju veckor

Vi hade en sån oförskämt bra dag igår! 

Lova fyllde sju veckor vilket jag inte förstår hur det har gått till. Jag kan ju i och för sig förstå det när jag tänker på att hon redan har vuxit ur storlek 50, som var alldeles för stor i början, och nu bara med nöd och näppe kan få på sig kläder i storlek 56. Men fort har det gått!

 

Vi började dagen som vanligt med Spöket Laban-maraton i en timme innan förskolan. Björn vill inte riktigt gå till förskolan så jag mutar. Vi tar till och med på ytterkläderna framför tv:n, mother of the year...

När vi hade lämnat Björn fortsatte jag och Lova att gå, det gick ju inte att vara inomhus i detta väder. Vi tog en riktig långpromenad, SÅ glad att jag kan göra det igen, och avverkade både strandpromenaden och åpromenaden och hamnade till sist hos min mormor för lite förmiddagskaffe.

 
 
Sen gick vi hem och åt lunch och bara chillade lite. Det är så härligt att ljuset har kommit tillbaka. Nu går det till och med att ta fina bilder inomhus i vår mörka lägenhet.
 
Minifom och Semper magdroppar, livsnödvändigheter för småbarnsföräldrar :)
 
 
Alldeles underbar liten body med Bambi och Stampe. Gäller att maximera användandet av favoritkläder för snart kommer de vara för små...
 
Blågubbar direkt från mormors trädgård.
 
Sen var det dags att hämta Björn igen. Stora och lilla kanin var med och hämtade, det är MYCKET viktigt det där med vem som ska med och lämna och vem som ska med och hämta. När det är samma gose som både får lämna och hämta är det ju lätt, då får den sitta kvar i vagnen, men när det ska bytas får jag lov att sätta larm på telefonen så jag inte ska glömma. SÅNA SAKER GLÖMMER MAN INTE OSTRAFFAT HUR SOM HELST...
 
 
 
När vi kom hem åt vi mellis och sen gick Björn och jag till minikören. Det var Björn och ett barn till och som vanligt är det mest vi föräldrar som sjunger, men himla mysigt är det. När vi kom hem igen vägrade Björn att gå in och jag förstod honom, så vi planterade lite penséer istället. Björn vattnade allt som gick att vattna ute, till och med buskarna. 
 
 
Erik och jag avslutade sedan kvällen med att pyssla dopinbjudningar. Oj oj vad uppstyrd jag var inför Björns dop, pysslade och planerade och fixade. Nu är vi så sent ute med inbjudan att vi har fått säga till de flesta muntligen, och inbjudningarna blev nån sorts Kajsa Vargiskt tager vad man haver av fina klistermärken, hehe, så har man tur kan man bli bjuden på enhörningsdop i Harry Potter-style.
 
 
Senare på kvällen fick dock Björn feber så nu har han varit hemma från förskolan och den här dagen har vi mest hängt framför Netflix. Tur att vi var ute så mycket igår!

Nu börjar jag på allvar bli lite orolig att Björn inte ska somna snart, hade tänkt springa upp till Willys och köpa lite glass när Erik kom ner och de stänger om 11 minuter. Känns lite väl desperat kanske att dra med Lova i pyjamas...
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentera inlägget här :