Hemma!

Först och främst vill jag säga ett jättestort TACK till alla som har grattat och peppat och kommit med hejarop efter mitt förra inlägg, ni är så gulliga!
 
Idag blev jag utskriven från BB och vi fick äntligen åka hem till Björn igen. Han har varit förkyld så han har inte kunnat komma och hälsa på oss, så värdelöst, har inte träffat honom sedan i tisdags kväll, vi har aldrig varit ifrån varandra så länge förut. Jag var lite nervös för hur det skulle gå för syskonen att träffas, speciellt eftersom storebrodern i veckan varit ganska tydlig med att han inte tycker om bebisar, men Björn är ju en helt fantastisk liten unge så han har bara klappat på sin lillasyster och varit allmänt gullig. Lova hade varit lite smart också så hon hade köpt en gigantisk nallebjörn till Björn i present, den blev väldigt uppskattad ;) Dock märks det att Björn tycker att det är väldigt läskigt när lillasyster gråter så det måste vi nog jobba lite med, har en känsla av att det kommer bli en del av den varan nämligen. 
 
 
Nu har Lova fått träffa sin mormor och morfar och en av sina mostrar också, och mamman har fått sin tårta. 
 
 
 
 
Lova har ett lite besvärligt dygn för hon sover hela dagarna och härjar på nätterna, men just idag är det bra för nu ligger hon i soffan och sover och vi tittar på Bamse och tjuvstaden med Björn. Känns bra att det blir lite ordentlig Björntid nu, det är det svåraste känner jag med att plötsligt ha två barn på samma ställe, hur man får storebror att inte känna sig utanför. Speciellt som mamma som ammar, av naturliga skäl kommer jag ju behöva tillbringa en väldans massa tid med Lova. Men vi är ju inte de första i världshistorien som hamnar i den här situationen direkt så jag tänker att det ska lösa sig, så omtumlande bara med allt nytt och alla stora känslor. 
 
 
Så otroligt söta buketter, en stor och en liten. 
 
På det stora hela känns det fantastiskt att vara hemma. Jag känner mig betydligt mycket piggare här än på sjukhuset och jag inser verkligen hur mycket jag saknat Björn. Nu gäller det bara att försöka smälta att vi är en till i familjen och att allt har gått bra. Det känns helt knasigt att man kan få ha en sån här tur <3
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentarer :

#1: vick

<3 <3 <3

skriven

Kommentera inlägget här :