7 saker jag inte trodde om mig själv rörande tvätt och snusk och toleransnivåer

 
Som småbarnsförälder kan man väl säga att jag har sänkt ribban litegrann vad gäller toleransnivån av vissa saker. Jag vill därför varna känsliga läsare. Är du kräkmagad så sluta bara läs. Du kanske kan läsa det här inlägget om när vi firade Björns halvårsdag istället. Bara mysiga bilder på bebis och tårta. 
 
För er som stannade kvar. Moahaha, nu kör vi listan!
 
1. Syns det inte så finns det inte. Jag insåg ganska snabbt att om jag ska byta kläder så fort jag fick några droppar bebiskiss på dem så skulle ju tvättmaskinen gå för jämnan. Eller rättare sagt, det gör den ju ändå, så mer än för jämnan... Men alltså, när jag verkligen tänker på det, så sjukt äcklig jag är!!!
 
2. Lukttestet. Vissa saker - som kräks - är lite lurigare. Där kan det lukta fast det inte syns och det pallar jag inte, men däremot kan det ibland synas fast det inte luktar. Då lirar det. 
 
3. Dreggel. Dreggel känns inte ens äckligt längre. Om man nu ändå måste få nån sorts kroppsvätska på sig hela tiden så är ju dreggel perfekt. Torkar snabbt gör det också. 
 
4. Bajstvätten. En nedbajsad tröja kan få ligga kvar i tvätthögen till nästa dag. Skulle inte ha hänt för fyra månader sen. 
 
5. Bajstvätten 2. En nedbajsad tröja kan få ligga kvar i tvätthögen även till dagen därpå om man bara inte orkar tvätta/har annat (typ att Erik inte behöver gå till jobbet i bara kalsingar och en strumpa) att prioritera vad gäller tvättandet. 
 
6. Tvätthögen. Plötsligt är det helt ok att ha en tvätthög som går ända upp till taket i badrummet så länge den känns någorlunda stabil. Förr tyckte jag det var sjuuuuukt jobbigt om jag inte kunde stänga locket på tvättkorgen. Baha. Det kommer jag knappt ihåg när jag gjorde senast. 
 
7. Tvätthögen 2. Men jag har en slags gräns vad kommer till tvätten, och det är när det börjar kännas som fara för liv och lem. Typ nu. Nu har vi liksom kommit dit att jag på riktigt känner mig lite skraj för att gå på toaletten när jag är ensam hemma för att tvätthögen skulle kunna ramla ihop över mig och kväva mig. Så jag kanske helt enkelt bara ska sluta blogga och börja tvätta :)
 
 

Kommentarer :

#1: Oslofru

Hehe intressant blogginlägg :)

Svar: :)
Alexandra

skriven

Kommentera inlägget här :