Kalas i dagarna fyra

Vilken helg vi har haft! Känns som att hela sommarens kalasande har varit komprimerat till de här dagarna. Väldigt roligt, men tur att det blev vardag igen så man får vila upp sig lite :P
 
I fredags var vi på 50-årskalas och Björn hängde med sin mormor och morfar. Det hade gått jättebra. Väldigt skönt eftersom vi bara varit ifrån honom en hel kväll en gång tidigare och han då blev så förfärligt ledsen på slutet. 
 
Sen var det stort 20-talsbröllop i sann Gatsby-stil i lördags. Fantastiskt fint ordnat och festligt till tusen. 
 
Söndag och måndag då? Jo i söndags var vi på prinsbröllop. Tyvärr krånglade tekniken för SVT så vi kunde bara se själva vigseln, men å så fint det var. Jag älskar att de hade så otippade sångval och att de hade en gospel som utgångsmusik. 
 
Och igår föddes ju vår nya lilla prins!! Så himla tufft av Madeleine att klara av den långa dagen i lördags! Så igår plockade vi fram resterna från söndagens prinsesstårta och firade lite till. Och nu är det bara att ladda om, för på torsdag har Björn namnsdag och på fredag är det midsommar :)
 
 

Kommentarer :

#1: Eveliina

Har B slutat amma eller hur har ni löst det vid barnvakteri?

Svar: Vi har dragit ner på amningen iom att han äter ganska mycket mat också så jag ammar bara någon gång på dagen och sen kväll/natt/morgon, så då går det bra att vara borta ett tag :)
Alexandra

skriven

Kommentera inlägget här :