Tulpaner, tulpaner, tulpaner!

Ute är det rena julaftonsvädret och jag är allmänt gravidsur idag. Har varit hos barnmorskan och allt såg bra ut, vilket förstås är så himla bra, men det är en sån jädra urladdning varje gång jag ska dit, att aldrig veta innan om jag är sjuk eller inte, kommer jag behöva åka iväg nu. Så då blir jag helt slut efteråt och på något märkligt sätt nästan lite besviken. Inte för att jag på något sätt vill vara sjuk, såklart, men jag vill bara att det här ska ta slut någon gång. Så nu äter jag oförsvarliga mängder choklad och tycker mest synd om mig själv. Om nån har nån fin studie på att choklad kan försena en förlossning eller liknande vill jag INTE veta ;)
 
Men igår köpte jag 20 rosa tulpaner från Kanans blomsterhandel här i Nora och de är helt fantastiska. Jag blir på bättre humör av tulpaner helt klart. Jag hade ju som januarilöfte att ha tulpaner hemma hela tiden fram till att Lillstrumpa är här, och så kom jag på igår att här inte fanns en endaste liten tulipan, så så kunde vi ju inte ha det. 
 
 
 
 
 
Nehej, jag ska väl försöka få något konstruktivt gjort den här dagen också, gäller ju att försöka tänka positivt, vem vet, vi kanske har en bebis imorgon som tar upp all tid :)
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentera inlägget här :