Jag har visst en rolig blogg!

Ganska så stolt är jag idag för blogg.se som är den plattform jag bloggar från har gjort en lista över fem humorbloggar som de tycker att man borde läsa, och kolla vem som kniper plats nr 4! Jag blir alltid lite ställd dock när blogg.se har skrivit om min blogg var de får alla konstiga bilder på mig från. Den ena knasigare än den andra. Tills jag inser att de ju förstås får dem från min blogg, där jag ju själv lagt upp dem. Touche.
 
Inget dåligt sällskap jag har hamnat i på listan förresten, Spiderchick är en av de bloggar jag läser mest frekvent. Hon är så himla rolig! Ser fram emot att spana in de andra tre också, är alltid roligt att upptäcka nya bloggar. 
 
Såg även att Spiderchick hade gjort en lista över bloggar hon tycker om, vilket jag tyckte var roligt att läsa, så det tar jag helt fräckt och apar efter ifall någon är ute efter fler lästips.
 
Jag måste ärligt säga att jag inte läser sådär jättemånga bloggar just nu, kanske kommer bli mer igen under föräldraledigheten, men det här är några som jag alltid återkommer till:
 
Spiderchick - förstås. Jätterolig och med extremt hög igenkänningsfaktor i det hysteriska småbarnslivet. 
 
Underbara Clara - är nog min absoluta favoritblogg. Jag har insett att jag läser den lite på samma sätt som en inredningstidning. Ser alltid fram emot att surfa in där och bli inspirerad till att plantera om en blomma, möblera om lite eller baka en kaka. Det var förresten hos henne jag hittade receptet på tårtbotten jag använde till doptårtorna, rekommenderas, lätt att jobba med och väldigt saftig. 
 
Isabella Löwengrip - ibland tröttnar jag på henne men jag dras hela tiden tillbaka. Denna unga, superdrivna kvinna fascinerar mig och imponerar på mig. Men just nu tycker jag att det är så tråkigt att hon ligger i skilsmässa, de verkade vara en så gullig familj. 
 
Inramad inredning - så fantastiskt vackra bilder!!
 
Till minne av Khan Ohlsson - en helt underbar blogg där en kille bestämmer sig för att svara på ett sånt där mail där någon påstår att nån rik person med samma namn som dig har dött och du ska lämna kontouppgifter för att ni ska kunna dela på arvet. Uppdateras tyvärr inte längre men finns många roliga inlägg. 
 
Det finns verkligen många bra bloggar, jag tror jag ska satsa på att upptäcka lite fler.
 
Har ni någon rolig/fin/bra blogg att tipsa om?
 
Slår till med en inte-så-konstig-bild på mig själv dagen till ära, min frisyr på Lovas dop i söndags.
Foto: Viktoria Kvarnbrant
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentera inlägget här :