Påsktårtan

Nej nu var det för längesen jag bloggade igen. Vilken vår det blev! Helt underbart och pollenallergin frodas som aldrig förr. Våren är så dubbel tycker jag. Helt fantastiskt när ljuset återkommer och allt blir grönt och man riktigt känner de där ljumma sommarkvällarna som är i antågande, men samtidigt denna trötthet, rinnande näsa och kliande ögon. 
 
Men visst är det härligt när påsken ligger så sent som den gjorde i år! Alla blommor man kan ha utomhus, och med det här vädret har vi trotsat allergin och varit ute nästan hela påskhelgen. 
 
Men på påskdagen hade vi Eriks familj på påsklunch hemma hos oss, och då bakade jag en påsktårta. Egentligen är det kanske ingen påsktårta, men med kycklingar på så :) 
 
Det är en frozen cheesecake med citron och det var en kollega till mig som bjöd på den veckan innan påsk, och den är drömmigt god. Och lätt att göra! Det enda man behöver tänka på är att den behöver några timmar i frysen innan servering. Receptet kommer från ICA och du hittar det här  om du vill prova. Min enda modifiering är att jag la till passionsfrukt uppepå, riktigt bra med något extra syrligt. 
 
Hoppas att ni får en fin helg!
 
 
 
 
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentera inlägget här :