Ettårskalaset

Förra helgen hade vi kalas för Lova som har fyllt ett år. Jag älskar kalas! Jag älskar att planera dem, kan sitta i timmar och klura på vilket tema det ska vara, hur servetterna ska se ut, vad jag ska baka. Jag vet, lite galet är det, men mysigt. Det svåra är bara att lägga det på en lagom nivå så det inte blir alldeles för stressigt och därmed inget kul. Så för att undvika det satsade jag den här gången på att baka några få grejer (med hjälp av supersyrran Vickan förstås) och mamma och Elin hade också bakat (tack!), och så la jag istället krutet på pynt. Pynt är praktiskt, det kluriga är att välja det, men när det väl finns hemma är det bara att delegera upphängandet ;)
 
 
Jag valde enhörningstema. Det är som att jag bara törstar efter färg just nu, ju mer desto bättre. Så då passar ju enhörningar och regnbågar fint. Allt blir faktiskt roligare med färg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här med att vara tre år när syrran fyller år är ju en bra grej, nästan lika många paket till Björn som till Lova :)
 
Det blev ett riktigt mysigt kalas med våra kära släktingar och några vänner, men nu ryker enhörningarna och ballongerna så påsken kan få komma in istället!
 
 
Tre meter lång girlang... Var inte riktigt beredd på det när jag beställde den, hehe.
 
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentera inlägget här :