Att utmana sig själv litegrann

Jag har bestämt mig för att jag ska ha en juniutmaning. Som ni ju märkt har det ekat väldigt tomt här på bloggen ett tag. Det har till och med gått månader mellan inläggen. Jag har inte haft någon ork och inte heller någon inspiration. Men det kluriga med inspiration är att man måste jobba lite för att få den, det går inte bara att sitta och vänta. Och jag vill ju skriva. Jag älskar att skriva. Och skrivandet är faktiskt lite som en muskel, ju mer man övar det desto starkare blir det. 

Så därför har jag bestämt mig för att jag ska försöka skriva ett blogginlägg varannan dag ungefär nu i juni. Vad de handlar om är inte så noga, bara jag skriver. 

För ni får ursäkta, kära läsare, men jag skriver väldigt mycket för min egen skull. Sen är det fantastiskt roligt att ni är så många som vill läsa, och kommer med fina kommentarer. För så är det förstås, er respons är jätteviktig för mig, annars skulle jag ju lika gärna kunna skriva i en dagbok. Men så fort jag tänker för mycket på att jag skriver för ER, och att jag ska prestera något som NI tycker är bra, ja då låser det sig liksom. Så nu i juni skriver jag för mig själv, och jag hoppas att ni vill hänga med!  

(null)

Kommentera inlägget här :