Torkade apelsiner

Hej på er i julstöket!
 
Hur går det, har ni allt under kontroll? Det har inte jag. Definitivt inte. Men jag tror inte att jag är en sån som någonsin kommer ha det. Man får vara glad för det som är. Vi har julfint på nedervåningen även om det är kaos på övervåningen (tack gode gud för två våningar!) och barnen är galet julpepp även om inte alla klappar är inslagna än. Köttbullarna är inte trillade men jag har i alla fall lagt fram färsen för att tina. Osv. 
 
Men häromdagen gjorde jag ett så busenkelt pynt som jag bara måste dela med mig av. Det enda du behöver är tre apelsiner, en ugn och fyra timmar. 
 
Jag skar tre apelsiner i tunna skivor och la dem på ett ugnsgaller. In med dem i ugnen på 100 grader i två timmar. Sänk till 50 grader och så två timmar till. Stäng av ugnen och låt dem stå kvar tills ugnen svalnat. 
 
Ta da! Sen är det klart. Det doftar ljuvligt och man kan använda dem som dekoration. Jag har lagt några på bordet men Lova har väldigt svårt att förstå varför hon inte får äta upp dem :)
 
Imorgon ska vi äntligen ta in julgranen och då tror jag minsann att jag ska hänga några i den också. 
 
 
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentera inlägget här :