Jullov

Nu har vi gått på jullov hela familjen. Det är lite nypa-sig-i-armen-varning på det. Vet inte om jag någonsin har påbörjat en julledighet så här långt innan jul. Och vi ska vara lediga allihop. Tillsammans. Jag har längtat så mycket efter min lilla familj de senaste veckorna att det nästan har gjort ont. Jag gjorde sista dagen på jobbet i fredags och ingen av oss börjar förskola eller jobb igen förrän 7 januari 2019. Tre veckor av julmys. Det började ju minst sagt bra med all den här snön också!
 
 
Det var julkonsert i Nora kyrka igår kväll och jag spelade i orkestern och Björn (och Lova på ett hörn) sjöng i minikören. När vi klev ut ur kyrkan var det rena Disney-snöfallet. Och så fortsatte det under natten, och imorse när vi vaknade var det ett tjockt fluffigt snölager här. 
 
Idag har vi mest tomtat omkring. Erik har möblerat om en massa och satt upp tavlor som vi har klurat på i evigheter. Vi har pysslat och lekt i snön. Skrivit massa julkort. 
 
Och fast det var julkonsert i helgen hann vi med en del annat smått och gott också. Som att griljera en skinka och fixa några juliga apelsiner. Det är klart att vi skulle behöva julstäda också, men jag försöker öva på att kunna bortse från stöket ibland. Ibland är det faktiskt viktigare att bara hänga. Det kommer ju trots allt en dag imorgon också :)
 
 
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!
 

Kommentera inlägget här :