Nu jäklar prioriteras det!

Fem dagar kvar till dopet och nu har hon kommit igång här mamman. Igår gjorde hon till och med en liten tidsplan för dagarna som är kvar, nyttigt nyttigt, gav lite smått panik ja... Prioritering på hög nivå är det som gäller nu. Jag har förvisso prioriterat hela tiden (läs mitt tidigare inlägg på ämnet här) men det går möjligen att diskutera huruvida jag har prioriterat på bästa och mest effektiva sätt hittills. Men nu så. Jag låter det vara osagt om det är för att jag plötsligt har en hel ikea-påse med pompoms och för att jag har köpt alla rosa och vita bordsdekorationer som finns att uppbåda i Örebro län och på internet redan, men idag bakar jag bröd!
 
Pompoms så det räcker till halva mellansverige...
 
Björn är med sin mormor på tisdagar så då har Lova och jag inga förskoletider att passa, så dessa dagar lämpar sig bra för lite större projekt. Och idag är det alltså brödbak inför dopet som står på programmet. Jag råkade uppfinna ett jättegott rågsiktsbröd här för ett tag sen när jag lovat Björn att vi skulle baka och i sista sekund (när gullungen redan sprang runt i förkläde och bagarmössa och var superivrig) upptäckte att vi nästan hade slut på vetemjöl, så det brödet blev det. Det är dessutom både mjölkfritt och helt veganskt. Toppen!
 
Lova chillar lite, som de flesta dagar :)
 
 
Vill du prova att baka mitt rågsiktsbröd så hittar du receptet här, jag kan verkligen rekommendera det!
 
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentarer :

#1: Hanna

Hej! Ville bara berätta att du är med på en lista med humorbloggar som publiceras på Blogg.ses startsida och Facebook torsdagen den 8 juni. Du får jättegärna pusha för den på din blogg :)

Du hittar listan här: https://blogg.se/article/2017/may/humorbloggar.html

skriven

Kommentera inlägget här :