Dopfixerier!

Nästa söndag ska vi döpa Lova. Oj oj, jag har börjat inse att det bara är en dryg vecka kvar dit. Och det är MYCKET kvar att fixa med. Eller, egentligen kanske det inte skulle behöva vara det, men jag tycker ju att det är så roligt. Det gäller att passa på också när barnen är så här små så man faktiskt får bestämma tema och sånt själv utan nån som ska hålla på och lägga sig i. Och när man har mycket att göra så gäller det ju att prioritera. Så det satsar jag på nu. Det gäller liksom att fixa med det absolut mest nödvändiga först. Allt annat kan få vänta lite. Så så fort jag har en ledig stund nu så fixar jag med dopet. Och vad jag gör? 
 
Pompoms!
 
 
Det är högst absolut livsnödvändigt!
 
Men jag har även styrt upp att vi har börjat handla inför dopet.
 
Aha, tänker ni, dvs saker som behövs till lunchen och fikat och så?
 
Nej, säger jag, fel fel. Jag har handlat pompoms på pinne att sätta i tårtan!
 
 
Jag har också lagt oförsvarliga mängder tid på att ta kort på sagda pompoms och redigera dem så de ser lite skimrande ut. Prioriteringar som sagt. 
 
Men vi har också köpt kläder till Lova som hon ska ha på dopfikat. Även här har jag prioriterat. Jag har ännu inte hittat tid att tvätta och stryka dem så de är färdiga att användas, men jag har tagit väldigt bloggvänliga kort på dem tillsammans med Sophie the Giraffe. 
 
 
 
 
Jag har även beställt servetter med Lovas namn på. Dem ska jag hämta på ICA imorgon. Eller möjligen skicka Erik. Jag kan ju inte behöva göra ALLT.
 
Så, egentligen är det inte så svårt att hitta tiden till att arrangera kalas när man har två små barn, det gäller bara att prioritera, och till viss del delegera!
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentarer :

#1: EVELINA

Härligt med dop, fast förstår att det känns lite stressigt, men huvudsaken att du tycker det är kul! Och underbart med pompoms! :D Lycka till med de sista förberedelserna!

Svar: Ja det är ju i grund och botten jättekul, även om det lätt blir lite svettigt så här på slutet :) tack!
Alexandra

skriven

Kommentera inlägget här :