Äntligen en budgivning!

 
 
Erik och jag har idag gett oss in i en budgivning. Så. Himla. Spännande. 
 
Jag måste erkänna att det kom rätt hastigt på. Vi har ju tittat på en del hus i det sista, men det här överrumplade oss liksom. Plötsligt fanns det bara där. Bra storlek. Trevliga grannar. Riktigt personligt och charmigt. Det kändes rätt helt enkelt.
 
Vi har bara budat på ett enda hus tidigare i vår husletarkarriär och det var typ det första huset vi tittat på sen Erik fått fast jobb och vi fått ett lånelöfte, haha, vadå impulsivt. Men nu känns det helt klart lite annorlunda. Det är visserligen inte i toppskick. Vi har faktiskt bara sett det på bild än så länge (spännande!) och kan konstatera att det finns ett visst renoveringsbehov. Fasaden behöver nog putsas till lite och en av ytterväggarna verkar sitta löst(?). Skorstenen ser ut som att den skulle behöva muras om. Några lösa tegelpannor och verandan behöver målas om. Men det ser ack så hemtrevligt ut, och ibland måste man bara pröva sina vingar och våga. 
 
Så vi har lagt utgångspriset. Huset verkar inte vara besiktat så det är lite svårt känner jag att avgöra hur högt vi kan gå, men utgångspriset var hyfsat lågt så lite spelrum finns det i alla fall. Än så länge är det bara en till budgivare men vi måste ändå prata ihop oss om hur högt vi är villiga att gå innan vi kan lägga ett bud till, jag kan inte bara rusa in i det här och buda hej vilt även om det är det jag känner för att göra.
 
Det är en lite annorlunda budgivning också för den är tidsbestämd. Imorgon kväll kommer vi veta om vi har blivit husägare eller inte. 
 
Eller rättare sagt, om Björn har blivit det. Säg inget till honom för han skulle bli vansinnigt besviken om han fick veta att vi nästan köpte Pippihuset till honom :)
 
 
 
 
 
 
 
Bildkälla
 
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!
 

Kommentera inlägget här :