Hej vecka 40!

Jahapp. I onsdags gick vi in i vecka 40! Och jag inser att jag försummat bloggen lite. Jag är alltså INTE och föder barn, förstår att ni funderar mycket över den saken, att det liksom är er första tanke nuförtiden, har hon uppdaterat eller inte, hehe. Nä men skämt åsido så är jag lite duktigare på att uppdatera instagram, @mammaglitter, om nån faktiskt är lite nyfiken på riktigt ;) 


Såhär säger appen om bebisen i vecka 40:

Mitt mående är helt ok nu förutom en stor frustration och en förfärlig foglossning. Har verkligen jätteont nu och kan knappt röra mig så det är trist. Speciellt de dagar när jag har lite mer energi och bara vill göra massa saker, och så inser jag att jag ju faktiskt inte kan röra mig. Konstig känsla. 


Idag har jag dock haft en förfärligt hektisk dag. Jag har varit på Apoteket OCH hos barnmorskan. Och dessutom legat på mormors soffa i tre timmar och håller på att sy klart nästa orm. Även sett Let's Dance. Ja ni hör ju. Busy busy. 

Fast den här ungen får se till att komma nu för vi har inte plats för fler tremetersormar här hemma nu :)


Jag hoppas att det här är det sista inlägget i den här kategorin nu men det kan nog mycket väl bli ett Hej vecka 41 också vad det lider. 

Hoppas ni har en fin kväll!


Kommentera inlägget här :