Liten blir stor

Imorse var det någon som vaknade med pirr i magen här hemma. Och för en stund sen var det två tårögda föräldrar som stod på trappan och vinkade. Herregud. När blev min lilla bebis så stor?? Idag åker nämligen Björn med sin mormor och sina mostrar till Göteborg och ska vara borta till på tisdag(!). De ska gå på Liseberg och träffa kaniner och åka karuseller som man "bara trycker på en knapp så åker den". Det är nog det som Björn är mest fascinerad över just nu. Att ingen behöver knuffa på :) Han har åkt "riktig" karusell förut men det är ganska längesen nu och på förskolan har de en sån liten snurrgrej som barnen sitter i och man får knuffa runt, och den kallas karusell så jag antar att det är den han jämför med. 
Björn var så exalterad här imorse att han bara studsade omkring. Han har pratat såå länge om att åka tåg till Göteborg, och så äntligen var stunden här. Det är så roligt att vi nu har ett barn som är så stor att man kan prata om saker i förväg och att han förstår vad som är på gång. Jag ser fram emot när vi ska ut och resa lite tillsammans i sommar. Allt planerande och peppande innan är ju en stor del av upplevelsen tycker jag, och helt fantastiskt att få dela det med en 2,5-åring. 
Men nu ska här drickas kaffe i lugn och ro och så ska jag försöka använda de här dagarna till att vila bort min förfärligt segdragna förkylning. 
Hoppas ni har en skön söndag!

Provar ryggsäcken innan det är dags att åka. 

Kommentera inlägget här :