Vilken tur det är att jag är en så tråkig person!

 

Den tanken har slagit mig några gånger den senaste veckan när mina dagar till största del har bestått av att ligga i soffan och försöka låta bli att kräkas. Det är ju inte en jätteupplyftande tillvaro att må illa hela tiden och inte orka göra någonting alls. Men då tänker jag positivt. Vilken HIMLA tur att jag är en sån tråkig person!! Tänk om mina största intressen i livet vore till exempel fräna extremsporter. Eller inte ens så extremt, kanske mountainbike eller dans eller att gå på ost- och vinprovningar (ost... urk...) och sånt spännande. Då hade ju livet varit outhärdligt nu när en plötsligt inte kan göra knappt någonting alls.
 
Men så slumpar det sig så fantastiskt att vad jag tycker är trevligt och som ger mig energi och inspiration är alldeles lagom ansträngande saker som med fördel kan utövas från soffan. Virkning, bloggläsning, bloggskrivning, bokläsande, serietittande och annat lugnt pysslande. Tänk vilken himla tur att jag är en sån där introvert person som tycker det är rätt skönt och trevligt att ha det tyst omkring mig och som inte har något emot att vara ensam. Det underlättar verkligen sofflivet!
 
  
 
Idag tog jag mig i alla fall iväg ut en liten sväng i solskenet och hamnade på en loppis ett par kvarter hemifrån. Och vilka fynd jag gjorde. En jättefin burk som jag tänkte att vi ska samla ihop alla Björns pennor och kritor i som annars ligger och skräpar överallt, och så en julklappsbok till Björn. Och en bok till mig själv! Har under flera år köpt på mig Kulla-Gulla-serien och haft två som jag saknat och som inte verkar gå att hitta. Och så uppenbarade sig en av dem plötsligt, helt perfekt!
 
Hoppas att ni har en fin fredag!
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

 

 

 

 

Kommentera inlägget här :