Pannband till förmån för Musikhjälpen

Jag kom på en grej ikväll. I förmiddags var jag så rastlös men samtidigt orkeslös och började då virka lite på måfå för att hålla mig stilla och få tankarna på annat än illamående. Det blev det här pannbandet. Jättekul att virka och jag blev omedelbart sugen på att göra flera, men det finns ju en gräns för hur många pannband som en kvinna som tillbringar 95 % av sin tid inomhus behöver :) Men så ikväll kom jag att tänka på att Musikhjälpen kommer till Örebro i december, och de har som tema för insamlingen att barn i krig ska ha rätt att gå i skolan, mycket behjärtansvärt. Läs mer om Musikhjälpen här.

Så då tänkte jag så här. Om jag skulle fortsätta virka pannband med garner jag har hemma, skulle det finnas ett intresse att köpa dem då? Det vill säga, jag står för garnet och alla pengar som du betalar för pannbandet skänker jag oavkortat till Musikhjälpen? Vill du att jag skickar pannbandet någonstans med post får du själv stå för portot. Tänkte i så fall kanske att minipriset för ett pannband är 50 kr och så får man välja själv om man vill skänka mer? Jag är ju hemma och är sjukskriven nu så jag kommer virka i mån av ork förstås, men just virkningen är en väldigt bra stillsam sysselsättning för mig och så skulle det kännas fint att samtidigt känna att man gör något betydelsefullt. Givetvis går det i så fall att "beställa" hur stort pannbandet ska vara, om du vill ha med eller utan blomma och välja bland de garnfärger jag har, alternativt ge mig ett garn att virka av. 

 

Vad säger ni? Finns det något intresse av det? 

 

Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!
 
 
 

Kommentera inlägget här :