Hej vecka 30 och hej då vecka 29!

Det blev visst inget inlägg för vecka 29, julen kom emellan. Men nu lämnar vi den gladeligen bakom oss och går in i nästa delmål, vecka 30!!

Så här ser magen ut dagen till ära. Den har vuxit så det knakar på sistone. Och lillasyster också för den delen, nästa vecka är det dags för tillväxtultraljud igen så ska bli spännande att se vad hon väger då. 

Mitt mående är fortsatt ungefär detsamma. Illamående, foglossning och ett lite smålynnigt blodtryck, men de andra värdena ser fortfarande bra ut så det är väldigt skönt. Så här säger appen om veckan vi har framför oss:

Jag har så extremt mycket kommit in i boandefasen nu och beställde faktiskt en åkpåse idag, (rosa, hihi) och jag tror att vi har kommit fram till vilken säng vi ska köpa till lillsyrran. Björn sov ju mellan oss i ett babynest men eftersom Björn fortfarande (hehe) mest sover mellan oss så går det ju inte att tänka samma sak med lillstrumpa. Så vi behöver ha en praktisk spjälsäng/bedside crib med fällbar sida så hon kan sova bredvid mig istället och jag tror vi har hittat en bra modell nu. Trolls spjälsäng Lux är superenkel att fälla sidan på och går även lätt att bygga om till en juniorsäng sen. Får sova på saken bara. Har också botaniserat bland skötväskor. Det är så himla svårt tycker jag. Vill ha en som är praktisk men också fin, mycket viktigt det där :)


Ja ni hör, boande boande boande. Plus att jag vill möblera om konstant hemma. Stackars Erik... tur för honom dock att jag ju inte kan göra nåt på egen hand, annars skulle vi nog ha totalkaos hemma. 

Kommentera inlägget här :