Bokmässan med en ettåring

 
En kär tradition i min familj är att åka till Göteborg sista helgen i september och gå på Bokmässan. Det har vi nog gjort sedan jag var i tidiga tonåren i alla fall, så många år handlar det om. Och på senare år har jag även fått med Erik. Sån tur att jag gick och gifte mig med ännu en boktokig person. Ingen jätteslump kanske i och för sig... Förra året var första året på evigheter som vi missade bokmässan. Det var för att vi hade en liten tvåveckorsfilur hemma och det kändes inte riktigt realistiskt. Men i år är vi taggade till tänderna!!
 
Jag vet inte riktigt hur det kommer gå att ha med Björn på ett så stort evenemang men vi får försöka turas om att hänga med honom och gå undan på lite lugnare ställen om det blir för stojigt och stimmigt tänker jag. Är det någon som har erfarenhet av att vara på bokmässan eller andra liknande stora mässor/tillställningar med en ettåring som kan ge lite tips? Vagn och bärsele lär väl vara en bra kombo? Hörselskydd har vi men han är svår att få att ha dem på sig. 
 
Det gäller också att vara lite förberedd på vad en vill lyssna på för seminarier och liknande tänker jag, så Erik och jag kan få ihop ett schema. Jag hade sett fram emot att få lyssna på Clara Lidström (Underbara Clara) men hon verkar bara vara där torsdag och fredag, och vi ska dit på söndagen. Ebba von Sydow däremot ska prata om säker stil - en guide till den perfekta garderoben tillsammans med Emilia de Poret, det låter spännande! Men som sagt, jag lär grotta ner mig i mässprogrammet snart så jag inte missar några godbitar. 
 
Jag hoppas så att bokmässan kan bli någonting att se fram emot även för den här lilla bokslukaren i framtiden. 
 
PS. Bloggen finns även på instagram nu, mammaglitter heter den även där, glada drakar, vackra barnvagnar och annat smått och gott utlovas :)

Kommentera inlägget här :