En typiskt bra helg

Oj vilket skönt semesterlunk vi har kommit in i nu. Det mesta går på sparlåga, så även bloggen. I och med att moster och morbror jobbar på vardagarna blir det istället på helgen en får maxa umgängestiden. I lördags hade vi en heldag i stan med shopping och lunch på Eriks och min favoritrestaurang. Ägaren undrade varför sjutton vi inte hade varit där på så länge, ni brukar ju komma åtminstone en gång om året? Björn var ingen giltig ursäkt, tyckte han, babies can travel :)

Som tur var gjorde vi även ett stopp vid en leksaksaffär med en stor play area, för för övrigt var det inte den allra roligaste av dagar för en ettåring. 

Planen var att vi skulle åka till stranden på väg hem så Björn fick bada och leka lite, men han somnade så gott i bilen så det hade vi inte hjärta till. 


Söndagen gick verkligen i vilans tecken. Björn lekte i trädgården, vi byggde lego och morbror gjorde traditionsenlig kycklingsouvla i uteköket. Och så frossade vi i aningen omogna men ack så goda mandariner direkt från trädet. Det bjöds även grillade oliver från olivträdet men oliver är inget för mig tyvärr, mer än att de är fantastiskt fina att se på. 


Det här och Öland är mina mest avkopplande ställen och där jag blir som allra mest inspirerad av att vara. Det är spännande, jag vet aldrig på förhand i vilken riktning inspirationen drar. Imorse när vi var ute på promenad och njöt av utsikten fick jag ett SJUKT sug efter att möblera om hemma, så den här dagen har Erik och jag gått och funderat och planerat så det står härliga till :)


Det är så härligt att bo här uppe bland bergen. Det finns nästan inget bättre än att blicka ut över ett oändligt hav. Men nu ska jag passa på att läsa ut Ernsts Lyckan i det lilla innan Björn vaknar. Jättebra bok!

Hoppas ni har det fint och mår gott!

Följ bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentera inlägget här :