På utflykt till Björskogsnäs och Ernst Kirchsteigers sommartorp!

 
Förra lördagen gjorde vi någonting väldigt roligt. I alla fall för mig som hela sommaren suttit klistrad framför Sommartorpet på tv 4 och ojat och åat mig över allt fint som Ernst har pysslat med. Jag packade nämligen in man och barn och syster i bilen och så åkte vi på utflykt till Björskogsnäs och gick husesyn i sommartorpet! 
 
 
 
Vädret var helt strålande och vi var ju inte direkt ensamma där, det var nämligen första dagen de hade öppet. Så vi parkerade bilen så gott som i ett dike och promenerade genom skogen tills vi kom fram till naturreservatet. Oavsett vad man tycker om Ernst och hans inredning så kan jag varmt rekommendera ett besök för naturens skull, vilken sommaridyll! 
 
  
 
 
Sen kom vi fram till själva huset och det var helt fantastiskt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade inte hunnit se de sista två avsnitten innan vi åkte så jag hade ingen aning om att han hade inrett det lilla loftet, men helt fantastiskt ju!! Tänk att ha en sådan skrivhörna/skaparplats.
 
 
 
 
 
En helt fantastisk plats och väldigt roligt att få se alltihop i verkligheten, åkte därifrån med massor av ny inspiration!
 
 
 

Kommentera inlägget här :