Nio favoriter på instagram

Ni som har instagram har säkert stött på #2016bestnine. Jag var förstås också tvungen att testa, så här är mina nio bilder som uppskattats mest under året. 

 
 
 
 
 
Tror vi kan konstatera att magen har varit populär :) Och större har den helt klart blivit. På den understa av bilderna var jag gravid i vecka 19, på mellanbilden i vecka 27 och på översta bilden vecka 30. 
 
 
Sen kommer den här godingen från vår bröllopsdag. I år firade vi vår femåriga bröllopsdag med att åka till IKEA och äta köttbullar. Jag var fortfarande inte gravid officiellt men så sjukt illamående så det var inte att tänka på att Erik och jag skulle kunna gå ut och äta middag eller hitta på något annat romantiskt, så då kunde vi lika gärna hänga med Björnungen på ett av hans favoritställen :)
 
 
Och så vårt gulliga lilla hus i vinterskrud. Idag har vi påbörjat projekt plocka bort adventsstjärnor ur fönstren, saknar dem redan även om det känns lite skönt också, det går liksom inte att få till det där hemtrevliga varma ljuset med vanliga fönsterlampor. 
 
 
Här fångade jag Björnen i höstas när han hade en mycket viktig telefonkonferens på gång med ALLA gosedjuren. 
 
 
Den här bilden är tagen samma dag som vi testade positivt med graviditeten. Kändes rätt att fira in den med min största gravidcraving under björngraviditeten, köttbullar och potatis. 
 
 
Vi skulle storstäda och möblera om lite i somras, Björn tog på sig sina mest praktiska städ- och fixarkläder!
 
 
 
Dagen före första advent kunde jag inte sova utan ägnade istället natten åt att baka lussebullar. 
 
Tack alla fina instagramvänner för 2016, vill någon mer hänga med där heter jag @mammaglitter!
 

Kommentera inlägget här :