Supergott och enkelt iskaffe

Sorry vänner, jag förstår verkligen att ni har saknat Mammaglitter (höhö) men det är för varmt för att blogga. Min hjärna har smält för längesen. Jag höll nu till exempel på att skriva att det är för varmt för att blomma istället för att blogga. Ja ni hör. I och för sig tycker ganska många av mina utomhusblommor att det är för varmt för att blomma också. Är det inte lite ironiskt, här har jag inte orkar gjort nåt åt vår lilla trädgård på flera år, och så nu i sommar bestämmer jag mig för att sätta blommor och kryddor i en miljon olika terrakottakrukor. Och då blir det värmebölja och torka... 

Anyhow. Det var inte om det jag skulle blogga idag. Jag tänkte ge er ett absolut strålande tips på iskaffe så här i hettan. Jag själv hittade det hos @torpet125 på instagram och delar nu glatt vidare. Gör riktigt starkt kaffe. Frys in i iskuber. Lägg några iskuber i ett glas. Häll på valfri mjölk. Helt briljant och sjukt gott!! 

(null)

(null)

Det är för varmt för att ta fina bilder, så håll till godo. 

Nu ska jag äta den där yoghurten och sörpla iskaffe, och sen ska jag koka vinbärssaft. Men SEN ska Erik och jag åka till Örebro alldeles ensamma och gå på bio. Tillhör inte vanligheterna direkt!

Ha en fin dag i hettan och drick mycket iskaffe!