Erik och granen var nog i maskopi trots allt...

Jag som skulle ha granen kvar till tjugondaknut, allra minst. Igår, på den första dagen på det nya året, åkte den ut... Erik hade inte en aktiv del i det, det var inte så att han övertalade mig till det eller så, men jag tror ändå att han och granuschlingen var i någon sorts maskopi. På nyårsaftonsvällen, när jag kommit hem från dagens andra firande och Björn somnat gott i sängen, satt jag i soffan och tittade på firandet från Skansen och plötsligt började granen strippa. Först trillade en julkula, tätt följt av ca 10 000 barr, och sen en halmängel, tätt följd av ca 20 000 barr, osv. Igår morse var den en sorglig historia så då var det inte annat att göra än att säga tack och hej. 
 
 
 
 
Björn var, som med det mesta, vansinnigt entusiastisk och for runt som en liten virvelvind och "hjälpte till". Han bar runt barr och slängde på konstiga ställen, han slängde prydnader i påsen med granris, tömde sopskyffeln med granbarr på mattan och hjälpte till att hänga upp de saker som Erik och jag så okamratligt hade tagit ned från granen. Till slut fick Björn och jag läsa bok istället för att vi inte skulle få totalt barrkaos här hemma :)
 
Det värsta är att nu när granen väl är ute börjar allt annat också kännas lite trist. Jag har haft jättesvårt att hålla kvar i julkänslan idag och har börjat drömma så smått om tulpaner och roooosa och ljust och fint igen. Blä. Får nog logga ut från instagram i några dagar för där har varenda kotte slängt ut julen och tagit in våren, och jag vill ju egentligen inte det, är bara så himla lättpåverkad.
 
Jag kom förresten tvåa i Länstrafikens fototävling, tack alla ni som röstade på min bild!! <3
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!
 
 

Kommentera inlägget här :