Hej vecka 23!

Igår gick vi in i vecka 23. Även om jag bara är hemma nu så rullar veckorna på, det är skönt. Nu kommer jag dessutom få gå på kontroll en gång i veckan vilket också är skönt. Och snart börjar vi med tillväxtultraljud, blir spännande att få se lillstrumpan igen. Så här säger appen om bebisen nu:

Inte så jättemycket har förändrats i mitt mående sedan förra veckan. Har mått lite mer illa igen (suck) och t om fått öka dosen på medicinen igen vissa dagar, och foglossningen är sådär, men jag tar en vecka i taget helt enkelt. Jag virkar pannband för glatta livet vilket är perfekt för att skingra alla orostankar för en stund :)

Igår trotsade jag dessutom foglossningen och tog med mig björnen (och hans moster, annars hade det inte gått) på minikör. Han vill så gärna sjunga. Jag går ju på kör och han vill också, så min fina körledare lät honom hänga med på ett hörn i hennes yngsta kör trots att han egentligen är alldeles för liten fortfarande, så gulligt av henne. Så vi var där igår och han fullkomligt älskade det. Han brukar ju vara så blyg men han sa mycket bestämt "pela pano" (spela piano) och dansade och snurrade och gjorde rörelser tillsammans med de andra stora barnen. Sjöng gjorde han inte, men det kommer väl :) Huvudsaken var att han tyckte att det var så himla kul.

Körpärmen!

Idag har vi dessutom på första gången på evigheter haft gäster här på lite mat. Så skönt att få vara lite social, är nog det jag saknar mest när jag är hemma nu utan ork. Perfekt med andra småbarnsföräldrar också så man liksom umgås på samma villkor.

Kommentera inlägget här :