Välkommen 2016!

Ett helt år fullt av möjligheter framför oss och en hel dag av ingenting. 

Erik tycker att jag är lite knasig men jag har alltid varit så förtjust i nyår. Inte alls den där stressen över att hitta fränaste festen att gå på med coolaste människorna och snyggaste kläderna, utan känslan av nystart. Känslan av att ha ett helt år med möjligheter och tid framför sig. Allt det jag inte hann 2015, det kanske kommer nu 2016. Att en får en ny chans liksom. Och allt spännande och roligt som kan hända under ett år. Såhär på nyårsdagen känns allt liksom möjligt. Och lugnt. Jag skulle aldrig vilja planera in något på nyårsdagen. Då är det promenad och soffläge som gäller. I vanliga fall med skidhoppning och sedan nyårskonsert från Wien, men det prioriterade vi faktiskt bort i år för en tvåtimmarspromenad i snöfallet. Blir ju lite svårare att planera in saker med fasta tider med ett litet barn. Men givetvis en massa överblivna snittar till frukost, mellis och lunch. Det är min melodi!

Jag fick dessutom sovmorgon imorse - tack Erik - och gick inte upp förrän strax efter nio. Jag inser att ens perspektiv har ändrats något på några år, vid nio var det ju så pass att en hade gått och lagt sig för några år sedan, men nu är det så härligt tycker jag att nyårsdagen blir en lång dag helt utan måsten. 


På promenaden upptäckte vi att Maria Lang har fått julklappar, bl a spindelmannen, perfekt! :) 


Nu på eftermiddan har vi fikat och myst i skenet från fotogenlampan medan Björn lekt själv små stunder - det är nytt - och så har vi byggt med klossar. Erik har skrivit små gulliga meddelanden till sin familj, men jag undrar vad den stackars fen har gjort för något ont?? :)


Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentera inlägget här :