Nu är glada julen slut och julgranen kastas mycket motvilligt ut...

Idag har vi kastat ut vår julgran. Det var INTE min idé, men jag inser förstås att Erik hade helt rätt för uj vad den barrade. Det är inte den bästa kombinationen med en ettåring. Han har sprungit runt här hemma med små nypor granbarr och lagt på alla tänkbara och otänkbara ställen. Han har suttit i så mycket barr att varenda blöja har innehållit granbarr senaste dagarna och han har gråtit för att han har stuckit sig på dem. Men jag är så glad att jag fick ha granen inne i över en vecka i alla fall. Och jag vet ju innerst inne att jag snabbt efter nyår brukar tröttna på allt tomterött och granen, men just idag kändes det lite tungt. Var tvungen att dokumentera den litegrann innan den fick ryka. 
 
 
 
 
 
 
Den här bilden tog Erik, och visst, han hade en poäng i att det var dags nu...:
 
 
Björn tyckte att granbarr var finfina grejer!
 
 
Nu ikväll har vi haft finbesök av Björns jämnåriga kompis Maja och hennes föräldrar. Björn är lite rädd för Maja, haha, för hon låter lite högre än honom och är lite snabbare i största allmänhet (som de flesta barn...) men däremellan tycker han att hon är jättespännande :) Jag tänker att det kommer bli fantastiskt om något år eller så när de verkligen kan leka ihop. 
 
Och imorgon är det nyårsafton. Jag har hittat en lista som jag tänkte knåpa ihop svar på som en liten årssammanfattning här på bloggen, så den kommer nog upp imorgon! 
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 

Kommentera inlägget här :