Granen står så grön och grann i stugan!

Igår äntligen äntligen tog vi in granen. Jag hade egentligen velat göra det redan i början på förra veckan men det har inte hunnits med för det har varit väldigt mycket på programmet ett tag, men nu så. Vi köpte den på Sunds gård strax utanför Nora och det är en riktig, rejäl och fin skogsgran. Och så ändå alldeles lagom smal för att vi ska få plats med den. Perfekt. 
 
 
 
I år har vi fått lov att tänka om lite med pynt eftersom vi har en nyfiken björnunge med långa armar i familjen. Ganska glest nertill, och så bara saker som inte kan gå sönder. Temat för i år blev halm, trä och tyg, typ. Den fina korghjärtepärlplattan kom på posten idag från gudmor. 
 
Halmgirlanden kommer från farmor och farfar men ingen av oss känner igen den så de har kanske aldrig haft den framme. Äpplena är second hand-fyndat som mycket annat i granen. De fantastiskt söta, men ack så mörka på bilderna, tygtomtarna kommer från Helens Hörna. 
 
 
Vi har en febrig liten Björn här hemma så det har varit en rätt krävande dag, men nu sover han och Erik och jag ska fortsätta titta på How to get away with murder, tror den kan vara lovande!
 
Hoppas ni har en fin kväll, med mer mys än stress så här i jultid <3
 
Följ bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentera inlägget här :