Som ett nytt vardagsrum

 
 
Vi har gjort om lite här hemma! Känner mig som en bildtext i en inredningstidning nu men Tänk vad lite textilier kan göra!! Ända sedan innan Björnen föddes har vi haft vita tyger i våra soffor. Vi köpte sofforna från början med jättefina grå tyger men så kände vi för lite förändring och även om det kanske låter som galenskap att köpa vita tyger samtidigt som en bebis ska flytta in i huset så fanns det en lite smart tanke med det också, för de vita tygerna kan man nämligen tvätta i maskin och de grå är det kemtvätt på.
 
 
 
Men även om det är praktiskt att kunna tvätta dem i maskin så tröttnar man ju, och nu efter några år lämnade vi in de grå på kemtvätt och bytte tillbaka. Det får bära eller brista helt enkelt. Och så fick jag gå lös härom veckan och med total vetorätt välja färg på kuddar och filtar. Om någon missat det tycker jag väldigt mycket om rosa, men vi har faktiskt inte haft särskilt mycket rosa alls i vardagsrummet på länge. Till jul var det rött och grått till det vita och innan dess har det gått i både mörklila och innan det grönt. Men nu när jag tillbringar så stor del av min tid i soffan kände jag att jag vill ha rosa omkring mig igen, jag blir på bra humör av den färgen helt enkelt. Plus att den går fantastiskt fint ihop med grått. 
 
 
 
 
Så nu är jag så nöjd och det känns så hemtrevligt och vårigt.
 
 
Nu har vi förresten fått urvalsbilderna från vår gravid- och familjefotografering. H e r r e g u d. Hur ska vi någonsin kunna välja??? Ser framför mig hur jag börjar gå lös och beställa och sedan ska förklara för Erik varför vi plötsligt fick en räkning på 35 000 kr typ :)
 
 
 
Hoppas att ni har en riktigt bra lördag! Vi är superförkylda här förutom Björn (hehe, förstås) som är rätt pigg så Erik och jag vilar i skift. Men förkylning eller inte, jag har redan börjat peppa - för kom ihåg - ikväll börjar Mello!!!
 

Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentarer :

#1: Bella

Så fint!

Svar: Tack! :)
Alexandra

skriven

Kommentera inlägget här :