När hände egentligen det här?!

Nu pustar jag i soffan efter en riktig födelsedagshelg här. Erik fyllde år igår så vi har kalasat i dagarna två. Igår totalignorerade jag mina fogar och så åkte Erik och jag in till Örebro för en födelsedagsmiddag. Konstaterade att det kanske är sista kvällen på ett bra tag som vi är barn"lediga". Känns konstigt att tänka verkligen. Men så trevligt att bara sitta ner i lugn och ro och hinna prata lite med varandra, och trevligt för mig att komma ut lite från min husarrest. Försökte mig på en liten promenad igår förmiddag som kanske skulle ha tagit mig sju minuter i vanliga fall, tog typ en halvtimme och började nästan gråta på kuppen, foglossning är ett s k i t.

Idag har jag hållit mig inne, men inte sysslolös för den delen. Vi har haft släktfika här på eftermiddagen vilket var jättemysigt. Tre skulle gästerna komma och kvart i tre placerade sig Björn så här och konstaterade att "Nu är det dags för tårta!!". Gullungen, skapligt pepp på tårta var han :) 

 
Jag gjorde förresten en upptäckt idag. Och det är att min mage plötsligt har blivit helt gigantiskt, den är enorm. Jag är i vecka 37+4 idag och ärligt talat förstår jag inte hur den ska kunna bli större??
 
 
Men det kan den väl förstås. Lillasyster ska ju med lite otur vara kvar där inne i tre-fyra veckor till och då hinner hon väl lägga på sig ett kilo till och det lär ju inte magen bli mindre av. Men det känns lite som att den trycker på åt alla håll nu och snart är sprickfärdig. Hela jag känner mig ganska sprickfärdig också för den delen, det är verkligen svååårt att vara tålmodig nu på slutet, håhåjaja. 
 
Nehej, nu dör datorns batteri och jag orkar inte gå och hämta sladden. Men nu vet ni att jag är inte på förlossningen utan bara högst höggravid och otålig. Hoppas ni har en fin kväll!
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 

Kommentera inlägget här :