Jag är inte och föder barn eller så...

Jag kommer ihåg hur det var när jag väntade Björn. Då bloggade jag också men på en privat liten blogg. Och på slutet av graviditeten var jag tvungen att uppdatera varje dag, för annars var det flera som hörde av sig och undrade om jag var och födde barn :) Jag kommer ihåg att jag till och med "fejkbloggade" ett inlägg om att jag låg på soffan och hängde när jag i själva verket var inlagd på USÖ med en lättare havandeskapsförgiftning i väntan på att få bli igångsatt nästa dag, hehe. Nu är det ju fortfarande några veckor kvar men tanken slog mig ändå ikväll, att det s k u l l e ju faktiskt kunna dra igång snart utan att det vore så himla konstigt, vi går in i vecka 37 på onsdag. Bloggen har gått lite på sparlåga den här veckan och det har jag också. Björn är förkyld och verkar ha fått någon sorts ögoninflammation i ena ögat, stackarn, och jag känner mig också lite småförkyld. Så vi hänger mest i soffan, kollar lite Bamse och försöker vila. Jag har helt hopplöst ett tag att hitta sköna sätt att sitta och ligga på, antingen tar magen stopp om jag försöker sitta alltför upprätt eller så får jag ont i ryggen om jag lutar mig för mycket bakåt istället. 
 
Igår tog i alla fall de här sötnosarna och gjorde rent bilen ordentligt (Björn är inne i en så gullig fas för han ska verkligen hjälpa till med allt nu) och så åkte vi till Gåvan, en awesome second hand-butik här i Nora som bara har öppet lördagar, och spontanfyndade två vitrinskåp. Så imorgon kommer de hem hit, så idag har vi mest stökat till. Haha, nä men vi har gjort plats för dem, tanken är att de ska stå i Björns lekhörna så Erik har monterat ner bord och flyttat på massa grejer. Vi hade riktigt rörigt här en stund på eftermiddan som synes på den nedre bilden men det är bättre igen nu. Jag tog mitt ansvar i det hela och "tog hand om Björn", dvs la oss i soffan och tittade på film medan Erik fick fixa med möblering och prylar :)
 
 
 
 
En rolig sak förresten - ikväll har vi äntligen lyckats bestämma oss för vilka bilder vi vill beställa från gravidfotograferingen, så nu är det inskickat och klart och inväntar bara att vi ska få tillbaka de färdiga bilderna, så spännande!
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentera inlägget här :