Hej vecka 36!

 
 
 Idag är det onsdag vilket betyder ny vecka igen. Vecka 36. 34 dagar kvar... <3
 
Så här säger 1177 om veckan vi går in i:
...............................................

Barnets utveckling

Fostret börjar förbereda sig på att födas. Det tränar andning, men inte när det sover djupt. Fostret har nu längre perioder av både sömn och aktivitet. Det rör sig lika ofta som förut men kan inte ta ut svängarna på samma sätt. I stället för puffar gör fostret mer svepande rörelser.

Fostret lägger på sig ungefär 14 gram fett varje dag, och väger i den här veckan runt 2,6 kilogram. 

Nu ökar fostervattnets mängd inte mer utan minskar snarare eftersom gravidkroppen absorberar en del av det.

.............................................

Det känns så betryggande att bebisen börjar bli så stor nu. Nu kan hon faktiskt komma utan att det skulle vara någon större katastrof. Och det är inte utan att jag kommer på mig själv med att hoppas det ibland, även om jag såklart på alla sätt egentligen hoppas på att hon ska vara kvar hela graviditeten. Men jag börjar bli så otymplig nu, och sömnen är en katastrof. Mitt boande börjar bli smått hysteriskt dessutom, haha. I huvudet vill säga. Jag har SÅ mycket jag vill fixa och dona med men ingen ork, svår kombo. Men idag ägnar jag mig åt strykning av små godingar. Jag har sänkt strykbrädan så mycket det går och placerat mig på en stol framför Netflix, haha, alla sätt är bra utom de dåliga. 
 
 
 
Jag köpte även helt fantastiska tyger häromdagen så om någon sorts energi infinner sig ska jag ge mig på ett litet syprojekt. Men eftermiddagens huvudprioritering är ändå Minikören. När jag påminde Björn imorse om att det är kör i eftermiddag var han reaktion ett litet skutt och "Ja ja ja ja JAAAAAA!". Så gullig. 
 
 
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentarer :

#1: Eleonora Adriana ♥

Fint med blommigt mönster :)

Svar: Ja visst är det! :)
Alexandra

skriven

Kommentera inlägget här :