Gravid- och familjefotografering

Foto: Maria Wideman 
 
Vi har fått bilderna från fotograferingen vi gjorde för några veckor sedan! Det tog sin lilla stund för Erik och mig att lyckas välja ut vilka bilder vi ville ha, men nu så. Jag är så himla glad att vi gjorde det, det är ett fantastiskt minne att ha kvar. Och jag är även glad att vi gjorde det när vi gjorde, jag var runt vecka 33 då, för nu hade jag garanterat inte orkat. 
 
Foto: Maria Wideman
 
Jag är också himla glad att min lillasyster var med och hängde med Björn så att vi kunde ta några kort på bara Erik och mig. 
 
 
Och så hela lilla familjen. Som tur var var Björnen lite trött så det blev både privata bilder där han tittar in i kameran och så några sådana här blogganpassade bilder :)
 
 
Jag fick även låna dessa fantastiska klänningar <3 Och så hittade vi en lämplig stubbe som jag kunde stå på. Det har väl aldrig varit så liten längdskillnad mellan Erik och mig, haha. 
 
Även om jag var rätt frusen efteråt (innan tyckte jag att det var synd att det inte var snö den här helgen men när jag väl stod där i kortärmad klänning var jag rätt nöjd över att det istället var ett par plusgrader) så kan jag varmt rekommendera upplevelsen!
 
Så nu längtar vi bara efter att lillasyster kommer hit, och i ärlighetens namn börjar jag tycka att hon gärna får göra det rätt snart.
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentarer :

#1: Helen Engberg

Åh wow, vilka otroligt vackra bilder! Nu håller jag tummarna att lillasyster vill säga hej till denna värld snart 😊.

Svar: Tack, ja de blev verkligen jättefina, så roligt minne att ha kvar! Ja det gör jag med, börjar bli riktigt tungt nu :)
Alexandra

skriven
#2: DIN lillasyster

det är så förvirrande att läsa "lillasyster" i bloggen för första instinkten är liksom alltid att det är mig det handlar om. och så nu när det faktiskt även handlade om mig på ena stället! (och ang när jag kommer behöver ni inte vänta längre än till strax innan 17)

Svar: Haha! ja det är förvirrande :) skönt att det är en lillasyster man inte måste hålla på och vänta en massa på i alla fall!
Alexandra

skriven

Kommentera inlägget här :