En ny, spännande uppgift

Förra gången jag var föräldraledig tänkte jag att det är ju allt bra fantastiskt att man kan få vara hemma såhär med ett nytt litet liv och bara få gosa och ta om hand och riktigt hänge sig. Och samtidigt blev jag lite smått galen av bristen på att få göra kreativa saker. Därför startade jag bloggen för att få lite utlopp för allt det där som bubblade. 


Den här föräldraledigheten har jag tagit kreativiteten ett steg längre och anmält mig till en skrivkurs. Det känns jättespännande! Jag har alltid tyckt om att skriva, och jag har läst både svenska och retorik på universitetet och skrivit C- och D-uppsatser. Men jag har aldrig tidigare gått en skrivkurs. 

Kursledaren heter Terese Isacson och vi träffades på en glöggkväll hemma hos gemensamma vänner för ett par år sedan, och började av ren slump prata skrivande. Hennes företag heter Isatext och du hittar det på isatext.se om du vill läsa mer. Igår fick jag den första uppgiften och om Lova är med på noterna ska jag börja kika lite på det nu ikväll. 

Kommentera inlägget här :