Miljöombyte

 
Hej bloggen!
 
Här ser ni en kvinna som inte hänger i soffan idag minsann. Närå, en är väl ingen soffhängare inte. Idag hänger jag nämligen i sängen i gästrummet. Omväxling förnöjer. 
 
Jag, datorn och SKAM vilar här idag. Lillasyster kör nån sorts MMA i magen. Jag var i Örebro igår på både läkarbesök och hos optikern. Klämde dessutom in en lunch med en vän, och sen direkt hem för att gå på första träffen i vår föräldragrupp. Det var helt klart cirka fyra grejer mer än mina fogar mäktade med så idag är det sängläge som gäller. Jag tycker att det är så fånigt att en kan få så vansinnigt ont av banala saker som att gå (i snigeltakt) och att sitta ned. Jag ser så vansinnigt mycket fram emot att få börja komma tillbaka till normalläge igen. Kunna gå på promenad. Kunna sitta på en köksstol. Dammsuga. Ja ni vet, livets små kryddor, hehe. Men fram till dess är det bara att gilla läget. Aktivitet ena dagen - vila andra helt enkelt. 
 
 
Jag har snart plöjt andra säsongen också av SKAM nu. Måste säga att det blir bättre och bättre.
 
 
Jag trivs så bra i vårt gästrum förresten. Ni kanske kan gissa vem som har skött färgsättningen här inne :)
 
 
 
Hoppas att ni har en fin fredag. Nu ska jag återgå till Noora och co.
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentera inlägget här :