Boandet fortsätter...

 
 
För jag antar att det är boande, det här plötsliga behovet av att göra om precis allt här hemma. Det var samma sak när jag väntade Björn. Visst, jag pysslade och bebisfixade och sydde små lakan och strök kläder och sånt, men samtidigt hade jag ett så starkt behov av att göra om hemma. Och precis så är det nu också. Men med mindre ork förstås. Men vardagsrummet har fått nya färger och det känns superkul. Och nu har turen kommit till lekhörnan i köket. Jag blev smått galen på att ha leksaker högt och lågt. Plus att jag kanske något överilat sålde två av våra vitrinskåp för ett tag sedan utan någon plan på vart allt som stod i dem skulle ta vägen, så vi har minst sagt haft lite platsbrist ett tag. Men så i förra veckan hittade vi de här vitrinskåpen på second hand. Så himla fina! Så Erik fick skruva ner allt som fanns på väggen i köket och ställa dit dem. Björns lilla kök får fortfarande plats bredvid och hans bord och stolar står kvar framför fönstret, men det går nu att gömma undan sådana hiskeliga saker som gigantiska plastgarage t ex. 
 
 
Och alla mina gamla grejer som jag hela tiden samlar på mig har plötsligt fått ett så bra ställe att vara på, tillsammans. Som sockerlådan som jag fyndade för en femtiolapp och nästan blev nedslagen av små tanter för när jag skulle köpa.
 
 
Och mina fantastiska små rosenkoppar som jag hittade på en obskyr liten loppis mitt ute i ingenstans för ett par somrar sedan. 
 
 
Och så Samarinflaskan. Så snygg!
 
 
Det bästa är att de rymmer så mycket. Allt från de gamla vitrinskåpen plus saker från ett par köksskåp och handdukar och förkläden från en hel byrå och så massor av Björns leksaker i lådorna och skåpet. 
 
Nu är jag väldigt nöjd och det känns som att vi har fått ett helt nytt rum. Så nu får jag väl varva lite igen med att fixa med bebisgrejer. Jag har mått lite sämre några dagar och insåg i helgen att det kan ju faktiskt komma en bebis precis när som helst. Så nu är det hög tid att faktiskt packa BB-väskan och fixa med allt sånt där som har känts som att det ligger så oändligt långt fram i tiden. Kombinerat med en hel massa vila och kolhydratuppladdning förstås :)
 
Hoppas ni har en fin måndagskväll!
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
 

Kommentera inlägget här :