Kanelbullens dag

 

 
Ni kanske inte kommer tro det här, men det är faktiskt kanelbullens dag idag! För det är ju inte så att cirka vartannat inlägg på facebook och instagram har handlat om det idag :)
 
Jag använde exakt all min energi idag till att baka en sats. Orkade inte ens gå till kören ikväll, men det var det värt, för de blev väldans goda. Jag försöker att inte bli alltför frustrerad över att det är så här, för det kommer ju förhoppningsvis att leda till något fantastiskt bra i slutändan, men det är lite svårt att inse att det finns så lite ork just nu. 
 
Hur som haver så bakade jag bullar efter ett helt fantastiskt recept, det är ICAs recept på saffransbullar egentligen och jag skrev förra året hur jag ändrar om dem till kanelbullar, det kan du läsa här. Det här är nuförtiden mitt bästa bullrecept alla kategorier. Jag gör nån sats vanliga lussekatter också till jul men annars kör jag bara på det här för saffransbröd och kanelbullar. Sedan bakar jag rimbobullar också, men det blir ju en annan grej. 
 
Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Går in i en ny vecka imorgon och hoppas på att den tar med sig lite ny energi! <3
 
Hoppas ni har en fin kväll och att ni har ätit riktigt många kanelbullar idag. Det har jag. Både de jag bakat själv och så har både min syster och min svåger tittat förbi med bullar idag så oss har det inte gått någon nöd på :)
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentera inlägget här :