Drömmen om en sovmorgon

Ibland kan det kännas så extremt avlägset det där med att få sova på morgonen. Jag kan drömma lite om den där tiden när man utan problem sov till nio på morgnarna på helgerna, säkert längre till och med. Och då kanske hade vaknat till någon enstaka gång på natten för att kolla vad klockan var och sen somna om. Jag skulle aldrig vilja byta bort det jag har nu, men en liten sovmorgon skulle inte sitta fel. Imorse vaknade Björn halv sex (en timme bättre än igår i alla fall) och somnade inte om förrän halv sju, också klar förbättring för igår somnade han inte om alls. Men då var jag givetvis klarvaken. Så nu sitter jag i soffan med en gosedjurshalsduk-to-be medan grabbarna sover. Eller ja, en av grabbarna (eller tösen kanske) har nån sorts morgongympa just nu så det är trevligt med lite sällskap i alla fall.

 
Sen kan jag tycka att det är rätt mysigt att få gå upp i lugn och ro och duscha, koka te, titta på Nyhetsmorgon, blogga lite, men just idag hade jag gärna sovit en stund till. Som tur är ska vi på frukost hos min syster om en timme så det känns ändå väldigt lyxigt just nu. 
 
 
Vår rönn är otroligt vacker nu. Det var flera år sedan bären fick sitta kvar så här länge, småfåglarna brukar gå hårt åt dem. Nu hoppas jag att de får sitta tills sidensvansarna kommer, och att jag är hemma då så jag får titta, för det är så häftigt när de bokstavligen talat tömmer trädet på bara någon timme. 
 
Nu rör det sig på övervåningen så nu ska vi nog dra igång den här dagen på riktigt snart. Hoppas att ni får en lugn och skön söndag!
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentera inlägget här :