När det inte blir riktigt som man tänkt sig

Redan i september-oktober någongång började jag förbereda för Björns adventskalender. Jag älskar ju sådant pyssel och i mitt huvud vet jag precis hur den ska se ut, gjord av en gammal fönsterram som jag ska sätta hönsnät i. Jag var på loppis och köpte små pixiböcker till den och jag har till och med köpt det perfekta inslagningspappret. 
 
Imorgon är det 1 december. Och inte sitter det nåt hönsnät i nåt gammalt fönster här inte. Orken har helt enkelt inte funnits. Himla synd men som tur är har han fått den här eminenta Mamma Mu-kalendern av sina mostrar.
 
 
Och det är ju trots allt 24 dagar till jul. Kanske glimrar det förbi lite ork nån dag snart så att jag kan göra iordning min julkalender också. Annars får det bli till nästa år helt enkelt. Jag planerar att vara lite mer i fas med mig själv och livet då.
 
Björn, mamma och jag var på minikören idag och Björn och de andra barnen fick prova att spela på den gigantiska kyrkorgeln. Oj så spännande och roligt det var. Jag blev helt imponerad själv, vi fick gå in i orgeln och titta, 2000 pipor består den av, gjorda antingen i metall eller trä, de högsta över tre meter. Det är inte undra på att det låter så mäktigt om den. 
 
 
 
Imorgon kommer ett recept på helt makalöst god gräddkola med havssalt som jag provgjorde igår. Tänkte att jag skulle försöka ta nåt litet fint foto på dem också när det är dagsljus, men jag inser nu att risken är att det inte kommer att finnas många kvar att fotografera imorgon, för de var försvinnande goda :)
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!
 

Kommentera inlägget här :