I väntan på advent

 
Jag har smygstartat lite med julpyntandet här hemma i form av några stjärnor i fönstren, men ack och ve så svårt det är att hejda sig när man väl har kommit igång. 
 
I lördags drog jag med mig familjen på en miniloppisrunda här i stan, och så gick jag lös bland alla fina julsaker som hade kommit fram. Och vilka fynd jag gjorde. Kulljusstakar och granar och bonader och små flugsvampar...
 
 
Den här lilla bonaden tycker jag är så fin. Jag kan riktigt se den lilla tanten framför mig som suttit och broderat den. 
 
 
Och så granarna. Jag hade spanat in en sådan förra året men Erik tyckte den var ful, så jag köpte den inte. Varje lördag fram till jul gick jag och spanade på den och till slut kom jag fram till att jag skulle köpa den ändå, och ställa den någonstans där han inte behövde se den så mycket. Men då var det givetvis någon som hade köpt den. Så i lördags var jag snabb som en hök med foglossning (jag antar att det är ungefär så snabb man blir när man har foglossning) och fick tag i två så fina granar. Tänker att jag nog kommer vinna över Erik, alternativt att han vänjer sig. Det är ju fördelen med julpynt, att det är en väldigt begränsad tidsperiod man har det framme. 
 
 
Små flugsvampar att ställa på paradhanddukshyllan med ljus i, men förmodligen aldrig våga tända :) Men de är söta ändå. 
 
 
Och ett nytt, fint brickband som även det förmodligen en liten tant suttit och broderat så prydligt på. 
 
 
 
Och så gjorde Erik det här fyndet, ett riktigt fint exemplar av Hatt-stugan för en guldtia. 
 
Så det är nog bara att inse, vore ju sorgligt att behöva packa ner alla de här fina grejerna i påsar för några veckor, lika bra att börja!
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!

Kommentarer :

#1: H

Så fint :)

Svar: Ja, riktiga fynd :)
Alexandra

skriven

Kommentera inlägget här :