Hej vecka 22!

Jahopp, i onsdags gick vi in i vecka 22. Illamåendet är aaaaningen bättre och foglossningen ganska mycket sämre, kan man väl sammanfatta veckan. Mina promenader som jag kan ta sträcker sig ungefär de två kvarteren ner till sjön, en liten bit längs strandpromenaden och sen hem igen. Och sen har jag ont resten av dagen och med lite otur dagen därpå också. Nu känns det helt ofattbart att jag gick en mil i somras, släpandes på barnvagn dessutom. Och framför allt att det inte var värsta grejen utan det var helt enkelt en promenad. Är så konstigt att kroppen bara kan stänga ner så här.

 

Lite över halvvägs är vi i alla fall och det är ett väldans liv i magen nu vilket är så mysigt. Men jättesvårt att känna utanpå fortfarande, Erik har inte fått känna nån spark en enda gång hittills.

Sitter inte vid datorn nu men så här säger min app om den här veckan:

 

Erik och Björn har höstlov den här veckan så jag har sällskap hemma. Mysigt. Annars är det nog ingen större skillnad från förra veckan. Nästa vecka däremot går vi in i våra högriskveckor så från och med måndag ska jag på kontroll en gång i veckan. Men det är bra, jag kontrolleras hellre ofta än att behöva gå och fundera.

Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentera inlägget här :