Första beställningen av pannband på väg!

 
 
Nu har jag gjort i ordning den allra första beställningen av pannband och ska lägga den på brevlådan när jag hämtar Björn på förskolan här om en stund. Och vad roligt att det har trillat in så många fler!! Så perfekt för mig att ha något litet att pyssla med och så gör vi en god gärning tillsammans allihop. 
 
Till er som har beställt/tänker beställa: Jag har förstått att det kanske strular lite med mailen. Det är alltså mammaglitter@hotmail.com ni ska skicka beställningen till, läs mer här om vad den ska innehålla. Jag vet inte om det har varit slump eller min mail som gjort att vissa inte har kommit fram, men jag skickar alltid ett svarsmail när jag får en beställning - så har du gjort en beställning och inte hört nåt från mig, kontakta mig gärna här på bloggen eller facebook och stäm av. Likaså om ni mailar andra uppgifter till mig efter att beställningen är gjord (adress t ex) så svarar jag på det också så fort jag kan så har ni inte hört något på ett par dagar så hör av er igen :)
 
 
Jag skulle baka en liten rund småkaka idag, trodde jag. Det blev nån sorts jättestor plattkaka istället. Ska provsmaka den nu, blir den god ändå lägger jag ut recept sen. Jag firar att dagens barnmorskebesök gick bra, inga tecken på havandeskapsförgiftning än, med lite glögg och en kaka innan det är dags att ge mig ut i snön och hämta hem björnungen.
 
Jag vet inte hur mycket "julmagi" man skapar med den här trasiga skapelsen men det är en julkaka i alla fall, och förhoppningsvis är den åtminstone magiskt god även om den inte direkt är magiskt vacker :)
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!
 

Kommentera inlägget här :