DIY: Virka söta (och jättelätta) små snöflingor!

Häromkvällen hade jag svårt att somna så då googlade jag (hör och häpna) lite enkla julpyssel, och trillade över de här små virkade snöflingorna. Jag är i full gång med era pannband men behövde ett litet lagom nattprojekt, är så SKÖNT att göra färdigt nåt, eller hur? När en får resultat direkt, på typ tio minuter. Det här mönstret kräver bara att du kan virka luftmaskor, smygmaskor och vanliga fasta maskor. Alltså ett perfekt nybörjarprojekt om någon som inte är så virkvan vill prova. Du hittar mönstret här och är du osäker på hur man gör de olika maskorna så googla, finns mycket bra och tydliga videor och bilder att titta på och lära av. 

 
Det finns jättemycket fina mönster, jag ska även prova att göra de här och de här vid lämpligt tillfälle. Och spana in de här fantastiska mormorsrutorna med snöflingor i mitten!
 
Jag kan ha nämnt det förut (blir lite osäker när jag tänker efter...) men jag är så sugen på att börja julpynta nu!!! Hittade de här små söta flugsvamparna i en antikaffär härom dagen. Perfekt att ha några mysiga små butiker på ett par kvarters avstånd, ungefär så långt jag orkar gå nu. 
 
 
Har varit soffläge på mig hela dagen. Min kör ska ha en konsert tillsammans med Thomas Di Leva ikväll och jag vill så gärna orka vara med, jag tycker verkligen om hans musik. Just nu värmer jag och Lillstrumpa upp med Everyone is Jesus i högtalarna medan Erik och Björn sover middag. Hade gärna peppat er som har vägarna förbi Nora att komma på konsert men det är tyvärr slutsålt sedan länge. 
 
Ha en fortsatt fin söndag! <3 
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
Och du, om du tycker att ett inlägg är bra eller trevligt eller roligt eller så får du hemskt gärna trycka på det lilla hjärtat längst ned. Jag ser inte vem som har tryckt eller så men det är alltid kul att se vilka inlägg ni tycker om att läsa!
 

Kommentera inlägget här :