Kvällstankar

Klockan är tio och björnen sover sedan en timme tillbaka hos sin pappa i soffan. Själv har jag tagit med mig lite av julklappschokladen och smitit upp i biblan för lite datortid. Det här är sista kvällen för mig som jag faktiskt kan sitta uppe så länge jag känner för, för imorgon måste jag lägga mig i tid så jag orkar upp till jobbet på måndag. Känns fortfarande helt overkligt att jag ska börja jobba igen, men nu är jag alldeles snart där.
 
Har funderat på att köpa mig en ny klocka i pepp-present. Jag har ingen bra just nu så det känns ju som en både praktisk och rolig grej. Är väldigt sugen på en Daniel Wellington men tycker det är jättesvårt att bestämma mig för om jag vill ha en stor eller liten.
 
 
Den här färgen har jag nog bestämt mig för i alla fall. Är roligt med de här klockorna för armbanden går att byta, så om jag trivs med den tänker jag att jag kan köpa mig ett brunt i läder senare också. Men det är 34 eller 26 mm jag måste bestämma mig för. Svårt.
 
 
 
Jag vet inte vad det har varit med Björn idag riktigt men han har inte varit i form. Vi har haft vänner här på fika som också har en ettåring, och de har träffat varandra massor förut, men idag blev hon visst väldigt läskig. Björn kan ju vara lite harig när det kommer till andra barn men idag var det helt extremt, så fort hon öppnade munnen grät han i panik. Blev lite svårt att umgås på ett vettigt sätt med en skräckslagen unge, men det var trevligt ändå. 
 
Det har verkligen snöat hela dagen idag. Jag tycker att det är så fint. Älskar att titta ut och allt är vitt. Imorgon tror jag att julen ska börja packas undan här hemma på riktigt. Åtminstone vill jag sätta upp vita gardiner i vardagsrummet igen.  Jag har tyckt att det har varit väldigt fint med allt tomterött men nu räcker det, vitt är bra för det går ju att kombinera med rosa, och jag börjar allt sakna rosa nu :)
 
 
 
Jag bakade förresten tekakor idag som både Björn och Hedvig tyckte var goda. De var väldigt enkla att göra och gick snabbt, så det är ett tips om ni vill baka eget bröd till barn. Receptet hittar du här. Det står att det ska vara sirap i men eftersom vi inte har börjat med socker till Björn än tog jag bara bort det, och det gick fint ändå! 
 
Hoppas ni har en fin lördagkväll! Nu ska jag passa på att läsa lite bloggar och äta massor med choklad.
 
Följ gärna bloggen på:
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 

Kommentera inlägget här :