DIY: Virka fina handledsvärmare

Det blev en något snöplig start på jobbandet för mig. Jag hann bara jobba två dagar så blev jag sjuk. Så himla typiskt, låg i soffan och tyckte synd om mig själv för att jag inte fick gå och jobba när jag var så peppad. Enda fördelen var väl att jag slapp sticka näsan utanför dörren de där kallaste dagarna för två veckor sedan, och att jag när jag ändå bara låg där och stirrade i taket kom igång och började virka igen för första gången på evigheter.
 
Vi har bytt kontor sedan sist jag jobbade och det är ganska kallt i lokalerna. Och när det är kallt får en vara lite kreativ för att kunna vara tjusig och hålla sig varm på samma gång. Jag hittade ett jättefint mönster på handledsvärmare hos Drops, mönstret finns här, och det var inte så svårt. Du behöver ha grundläggande kunskap i virkning (alternativt mycket tid och tålamod) men det finns en bra instruktionsvideo så jag kunde besegra mönstret trots att jag aldrig virkat efter den typen av bild förut. 
 
 
 
Till de ljusrosa valde jag ett garn med glitter i, och de grå är virkade av två garn. Ett vanligt och ett jättetunt glittergarn (se nedan) som var lite fluffigt. Jag vet, är helt värdelös på att beskriva vad det faktiskt var för sorts garner, har ingen aning om vad det är för material, men fint blev det :)
 
 

Kommentera inlägget här :