Sista dagen för beställning av pannband!

Ett pannband med blomma som är klart för leverans. 
 
Tittar in här för att påminna om att idag är sista dagen om någon mer vill beställa ett pannband och samtidigt skänka pengar till Musikhjälpen. Jag tar gärna emot några fler beställningar, det hinns med innan det är dags att knyta ihop projektet. Kanske en julklapp till dig själv eller en vän?
 
Jag virkar alltså pannband där jag står för garnet och du betalar 50 kr eller valfritt högre belopp som jag sedan oavkortat skänker vidare till Musikhjälpen. Vill du att jag skickar pannbandet till dig tillkommer en portokostnad på 13 kr för 1-2 pannband och därefter lite dyrare beroende på vikt. Jag gör pannband med eller utan blomma, eller med band. Det finns två olika bredder att välja mellan (den smalare passar även bra till barn!) och du får själv mäta vilken storlek du vill ha på det så det passar dig. Beställningen mailar du till mammaglitter@hotmail.com
 
Läs mer i det här inlägget om hur du beställer och vilka färger som finns kvar att välja på. 
 
Ett par av de beställningar som jag pysslar med just nu. 
 
När projektet är avslutat kommer jag att redovisa här på bloggen hur mycket pengar vi totalt har kommit upp i. Kan säga redan nu att ni är många som har beställt så det kommer bli en rejäl slant till Musikhjälpen, jätteroligt!!
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter
 
 

Kommentera inlägget här :